Про підприємство

Бердичівський хлібозавод є виробником високоякісного хліба та багатьох найменувань хлібобулочних та кондитерських виробів. Продукцію виготовляємо без використання барвників і консервантів, адже ми готуємо хліб за найкращими традиціями і рецептами наших предків. З давніх-давен пекарі передавали таємниці приготування найсмачнішого хліба із хрумкою, рум’яною, запашною скоринкою. 

Щоб задовольнити смак найпримхливішого споживача наше підприємтво поєднує старовинні рецепти з новітніми технологіями та автоматизацією виробничого процесу. 

Борошно — головний компонент хліба. Для випікання хлібобулочних виробів відбирається високоякісне борошно під ретельним контролем спеціалістів.

Вода — підприємство використовує придно очищену воду, якість якої підтверджена місцевою санепідемстанцією.

Дріжджі — вирощуються вітчтзняним виробником на Львівському дріжджовому заводі, який працює з 1870 року. Дріжджі доставляють на наше підприємство тільки в «живому» вигляді, — це надає хлібу неймовірної м’якості та пишності хлібобулочної продукції. 

Олія — для нашої продукції ми використовуємо лише натуральну соняшникову олію, яка ввібрала в себе тепло сонця і аромат квітчастих полів. Саме вона робить хліб такий рум’яним і запашним.

Тісто — це витончена симфонія усіх складових компонентів випічки. Ми створюємо найкращі умови для тіста, щоб воно відпочило перед кінцевою подорожжю до печі. Саме там тісто рум’яниться (запікається) до хрумкої запашної скоринки, яку ви так любите.

Пекарі — у виготовлені хліба задіяна велика кількість працівників. Кожен з них намагається вкласти любов і частину душі в свою працю, щоб ви отримали максимум задоволення і користі від нашої продукції.
Часи змінюються, технології розвиваються, проте смак справжнього українського хліба так і залишається неперевершеним.

Пам’ятайте, Хліб — усьому голова!Користь, яку Ви отримуєте від нього – незамінна для здоров’я. Споживайте його щоденно, а ми зробимо так, щоб Ви щоденно отримували найкращий царський хліб.

Смачного! «Цар Хліб»