Контроль якості

Для забезпечення якості продукції наше підприємство використовує тільки якісну натуральну сировину.

При проведені технологічного процесу  дотримуються традиційних технологій без застосування покращувачів та добавок.

Хліб «Гетьманський», «Бородінський», «Любительський заварний» виготовляється  у три стадії   заварка – заквашена заварка – тісто. Хліб «Дарницький», що випікається із суміші житнього та пшеничного борошна, готується на рідких заквасках.

Булочні та здобні вироби готуються опарним способом.
Вся основна та додаткова сировина, що поступає на підприємство проходить ретельний  лабораторний контроль.

На підприємстві діє атестована лабораторія, яка здійснює контроль технологічного процесу по всім стадіям виробництва за встановленими параметрами. Розробляє та ставить на виробництво нові види хлібобулочних та кондитерських виробів.

Для гарантування безпеки продукції встановлено порядок  і періодичність контролю за мікробіологічними показниками, вмістом солей важких металів, радіонуклідів, мікотоксинів, ГМО у лабораторіях СЕС та ЖЦСМ.